Інтернет-магазин ТОВ Об'єднання ЮГ

Новинка в магазині. СіБі радіостанції President

  • 23 вересня 2015 23:34:29
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 1962
  • Автор: Снитко Ирина
  • 0
З радістю повідомляємо про новинку! У нашому магазині з'явилися СіБі радіостанції від французької компанії Groupe President Electronics S.A.
Ці рації використовують так званий «цивільний діапазон» радіозв'язку (з 26,965 МГц по 27,405 МГц). У нас в країні радіозв'язок в цьому діапазоні була дозволена в кінці 80-х років.
Дуже зручно, що радіозв'язком діапазону 27 МГц може користуватися будь-хто. Не потрібно ніяких дозволів на використання частот. Ви можете абсолютно безкоштовно обмінюватися голосовими повідомленнями з кількома людьми, в один час і на одному каналі.
Такі рації мають досить широку сферу застосування, але найбільш часто вони застосовуються для зв'язку «на колесах», для водіїв таксі, рації для далекобійників і т.д.
Радіус дії станцій розраховується вельми умовно і залежить від багатьох факторів. Також при розрахунку радіусу дії потрібно враховувати місцевість, довжину антени, потужності рації.
Використовуючи СиБи радіозв'язок Ви отримуєте масссу можливостей:
- безкоштовне і швидке спілкування в дорозі
Ви можете зв'язатися за загальними 15 каналами з іншими водіями і отримати інформації про стан на дорозі, пробках, аваріях тощо, де знаходиться найближче СТО або заправка, кафе, туалет ...
- отримувати інформацію про радари і патрулі ДАІ
Часто водії обмінюються інформацією про пости ДАІ
- попросити допомоги.
Якщо у вас виникне якась непередбачена ситуація на дорозі, будь то поломка, ДПТ, або будь-яка друга ситуація, Ви завжди зможете розраховувати на допомогу.
- обмінюватися між своїми «попутниками» інформацією
У колоні всі учасники руху можуть одночасно отримувати важливу інформацію від того, хто керує цією колоною.
 
Також СиБи зв'язок зручний і доступний для радіоаматорів.
Для них буде дуже актуально використання радіостанції Jackson II ASC з односмуговою модуляцією SSB з антеною.
Наприклад, якщо встановити потужну антену на даху будинку, то можна обмінюватися сигналами на дуже далекі відстані.
 
Зараз на сайті представлені тільки радіостанції і антени, але також доступні до замовлення та інші аксесуари, які також скоро будуть представлені в нашому інтернет магазині.
Якщо у Вас ще є якісь питання по підбору необхідної радіостанції, аксесуарів до неї, або будь-які інші питання по радіозв'язку, задавайте їх нашим технічним фахівцям, вони з радістю на них дадуть відповідь і допоможуть підібрати найоптимальніший для вас варіант для організації радіозв'язку